luni, 7 noiembrie 2011

Training: Cum sa gasim un job in Bruxelles? (Sambata, 3 decembrie, de la 10:00 la 17:00)

Cel putin 100.000 de persoane lucreaza in Bruxelles-ul afacerilor europene. Aproape 50% dintre acestea isi desfasoara activitatea in institutiile europene, iar restul de 50.000 au locuri de munca in cadrul federatiilor industriale, consultanta, media, corporatii, ONG-uri, think thank-uri sau reprezentante ale regiunilor sau oraselor.

Pentru a fi unul dintre cei care lucreaza in acest sector este nevoie sa cunosti piata Bruxelles-ului si sa stii cum poti sa te prezinti in fata unui posibil angajator. Ai nevoie de un CV bine structurat si o scrisoare de intentie perfecta, dar de asemenea trebuie sa cunosti procedura cea mai potrivita de relationare.

Totul despre cum sa gasesti un job in Bruxelles este acum cuprins intr-un nou si unic training de o zi!

Prezentarea generala va fi sustinuta de Dr. Dan LUCA, cel care va impartasi experienta sa de 15 ani dobandita in sectorul privat al Bruxelles-ului afacerilor europene. Dan Luca este in permanent contact cu 3.000 de asociatii industriale, 400 firme de consultanta, 300 reprezentante ale regiunilor si 200 organizatii neguvernamentale, cele mai multe dintre aceste entitati juridice angajand personal in Bruxelles.

Trainingul va avea loc sambata, 3 decembrie 2011, de la 10.00 la 17.00, intr-o locatie in apropierea Pietei Schuman din Bruxelles. Taxa de participare este de 100 euro de persoana.

Pentru a fi acceptat la acest training cei interesati sunt rugati sa trimita nu mai tarziu de 15 noiembrie 2011 un scurt mesaj cu motivatia personala pentru care doresc sa ia parte la aceasta zi de training, impreuna cu CV-ul, la info@dlinternational.be. Numarul locurilor este limitat, iar primele aplicatii primite vor avea prioritate.

Puteţi gasi mai multe informatii despre DL International la www.dlinternational.be.

Niciun comentariu: