vineri, 4 noiembrie 2011

Turism balnear în România

Printr-o recentă reglementare a Guvernului, zece staţiuni din ţară au primit statutul de staţiune balneară şi balneoclimaterică. Deci, dacă ai nevoie de tratament, după indicaţiile specialiştilor, sau de o simplă perioadă de relaxare, poţi să te orientezi spre Băile Olăneşti, Covasna, Băile Felix, Sovata, Techirghiol, Amara, Băile Herculane, Băile Govora, Călimăneşti-Căciulata sau Ocna Sibiului.

Sper să ajung anul viitor din nou pe la Ocna Sibiului, oraşul unde s-a născut tatăl meu. Am auzit că sunt dezvoltări puternice în zonă şi îmi este ruşine că nu am fost pe acolo de vreo 8 ani.

Dan LUCA / Bruxelles

2 comentarii:

Anonim spunea...

Draga Dan,

In urma cu 2 ani am petrecut 1 zi la Ocna Sibiului pt prima oara. Am ramas socata de-a dreptul de lipsa acelor schimbari ce le mentionezi in articol precum si de felul mincinos de a prezenta pensiunile si starea general a statiunii de catre diverse siteuri ori publicatii romanesti.
Iar preturile erau comparabile cu cel din statiuni respectabile din Romania.

Astept cu nerabdare sa ne impartasesti experienta ta de turist in Ocna Sibiului incepand cu cazarea continuand cu serviciile oferite si bazinele publice.

Carmen

Anonim spunea...

Luca,

sa nu te rusinezi ca nu ai fost recent la Ocna Sibiului: gropile pline cu apa murdara pe care plutesc gaze seamana a transee ramase dupa un razboi, iar serviciile in zona sunt dezastroase. Din pacate, nu aduce cinste Transilvaniei noua statiune balneoclimaterica Ocna Sibiului.