joi, 18 septembrie 2008

“României nu-i lipseşte viitorul”

Din 2003 şi până în prezent, “Clubul România-UE” Bruxelles a fost gazda numeroaselor evenimente care au contribuit la imaginea României. Aşa cum spuneam şi la aniversarea din acest an, Clubul este asociaţia românilor care lucrează în Bruxelles-ul european, atât din sectorul privat, cât si din cel instituţional. Mă bucur mult că ce am început acum mai bine de 5 ani prinde tot mai mult contur la Bruxelles.

Am răspuns cu mare plăcere invitaţie Clubului de a modera dezbaterea de ieri, unde a fost invitat Principele Radu, într-o discuţie despre “Identitate şi leadership”.

Alteţa Sa Regală a fost impresionat de numărul mare de participanţi şi mai ales de interesul pe care aceştia l-au manifestat, în a-i pune întrebări legate de imaginea României, despre patrimoniu sau despre rolul Casei Regale. Două ore de discuţii s-au dovedit mult prea scurte pentru a atinge toate problemele de interes, Principele Radu concluzionând pe blogul personal: “României nu-i lipseşte democraţia, nici libertatea. Tinerii aceştia mă fac să cred că nu-i lipseşte nici viitorul”.

Dan LUCA/ Bruxelles

Niciun comentariu: