sâmbătă, 24 septembrie 2011

Un ministru român în Bruxelles?

Numirea unui ministru al Afacerilor Europene în Romania trezeşte interes naţional. Foarte interesantã prezentarea fãcutã de Adevãrul pe marginea acestui subiect.

Mi-am permis sã îmi aduc şi eu contribuţia la fişa postului prin sugestia: „Dacă aş fi în locul lui, m-aş gândi foarte serios să-mi mut biroul la Bruxelles. La urma urmei, cât ar costa o casă chiar în coasta Comisiei Europene? Două milioane de euro? Aş aduce acolo funcţionari care să muncească de dimineaţa până seara şi aş lucra mână în mână cu Comisia, pe fiecare proiect în parte. Bineînţeles, ar trebui să primesc de acasă informaţii în timp real despre tot ceea ce împiedică fiecare proiect: probleme la licitaţii, aprobări date de autorităţile locale şi aşa mai departe".

Mult succes domnule ministru!

Dan LUCA / Bruxelles

Un comentariu:

dhaly spunea...

idea nu este rea ... dar ar trebui si un birou in Bucuresti cu un manager bine preparat, un profesionist(cu mentalitate sanatoasa occidentala_care este mult diferita fata de tarile ex comuniste) ... este doar opinia mea...doresc mult ca Romania sa-si revina càt de càt ... esre o tara cu multa cultura (mai multa decàt in Europa occidentala)o tara bogata, frumoasa etc... totul depinde de ...???