duminică, 13 mai 2012

Un training necesar - Job în Bruxelles


Pe 12 mai 2012 am prezentat din nou, sub forma un training de o zi, oportunitaţile de a gãsi un job în Bruxelles-ul european, în special în sectorul privat. 26 de participanţi, 14 naţionalitãţi, cu vârstele cuprinse între 22 şi 52 de ani, au fost prezenţi la o dezbatere despre “piaţa Bruxelles-ului european” şi despre “strategia semnalelor” pentru a face diferenţa în a gãsi job-ul dorit în afacerile europene.

Şi dacã observ cã unii dintre cursanţi au venit special pentru training de la Paris, Haga sau chiar Berlin, preferând sã petreacã un week end la Bruxelles pentru a înţelege o piaţa atipicã, dar plinã de oportunitãţi, înseamnã cã programul pe care l-am lansat îndecembrie 2011 a prins.

Voi continua şi pe viitor sã ghidez doritorii în a înţelege “jungla comunitarã”. Încã de acum avem invitaţii de la instituţii şi universitãţi pentru a localiza conceptual şi în alte orase din Belgia, Olanda, Polonia şi România. Astept cu mare interes concretizarea lor pentru a relaţiona şi mai mult cu sferele naţionale interesate de afacerile europene.

Dan LUCA / Bruxelles

Niciun comentariu: