duminică, 9 februarie 2014

Dan LUCA – în direct la România TV la emisunea “NewsDesk”


Duminică seara, de la ora 18.45 am avut plăcerea de a mă afla printre invitaţii la emisiunea difuzată în direct de România TV, “News Desk”.

Lili Ruse a lansat în platou discuţia pornind de la evenimentele majore ale agendei politice naţionale din ultimele zile - schimbarea miniştrilor PNL şi speculaţiile la adresa primarului actual al Sibiului, funcţie ce este conform legii incompatibilă cu una de ministru. Însă cred că nu o să fie nicio problemă în privinţa domnului Johannis, doar că peste câteva luni există riscul că va trebui să candideze din nou la primăria Sibiului, cursă pe care o va câştiga cu siguranţă cu 90% dintre voturi. Nu a lipsit nici analizarea discursului preşedintelui Băsescu, aflat în vizită la Cluj, la întâlnirea organizată de “Fundaţia Mişcarea Populară”, din care face parte şi Elena Udrea.

Apropo de doamna Udrea, am subliniat din nou că sforţările de ultim moment ale unor personaje de pe scena politică românească urmăresc prinderea trenului pentru eurodeputăţie, şi de ce nu, chiar o candidatură la preşedenţie, în toamnă.

Dan LUCA / Bucureşti

Niciun comentariu: