joi, 23 septembrie 2010

Aniversare la puterea 2.0.

Dacă EurActiv se poziţionează ca portalul de afaceri europene, axat în prezent în special pe Web 1.0, ceea ce încearcă BlogActiv de trei ani este o proiecţie în lumea Web 2.0 a afacerilor europene.

Ca urmare a conexiunii tot mai puternice a afacerilor europene cu Web 2.0, ceea ce se comunică prin bloguri pe teme europene devine încet la fel de important ca ceea ce se transmite printr-un raport de ştiri, doar cã în blogostefă se oferă în plus posibilitatea dezbaterii pe subiectele publicate.

La trei ani de la lansarea Blogactiv.eu, iniţiatorii acestui proiect îşi reînnoiesc invitaţia către toţi cei care au ceva de spus pe teme de interes european. Toţi aceştia fiind chemaţi să se alăture celor care scriu deja pe această platformă, 9 dintre ei, ocupând locuri importante în topul celor mai influenţi 40 de bloggeri europeni, conform studiului realizat de Waggener Edstrom.

Experienţa scrierii unui blog în afaceri europene o testez de mai bine de 3 ani şi e un mod ideal de a comunica cu cei interesaţi de acest subiect.

Dan LUCA / Bruxelles

Niciun comentariu: