vineri, 25 aprilie 2008

In Bruxelles, de la pionerat la reusita

Acum 6 luni semnalam aparitia notarilor romani in Bruxelles-ul european.

Ma bucur sa observ ca insertia a fost un succes. In ultima conversatie pe care am avut-o cu Raul Radoi, cel care coordoneaza activitatea din capitala Europei, acesta sublinia: „Nu pot fi de acord cu cei care ar considera ca prezenta europeana a unei organizatii din Romania ar fi un lux. Accept insa faptul ca poate fi interpretata ca un act de pionierat. De multe ori cei cutezatori au fost marii vizionari. Eu as spune ca notarii romani au fost vizionari si realisti cand conducerea Uniunii a decis sa ridice un cap de pod la Bruxelles”.

Dan LUCA / Bruxelles

Un comentariu:

Notari in Uniunea EUropeana spunea...

Sunt onorat, mai ales ca fac parte din "Scoala de la Cluj". Multumesc foarte mult. Dan Luca este foarte generos, asa cum il stim cu totii, cu mine prea generos, as spune.

Cred ca mai este mult de muncit pana la "reusita". Bruxelles-ul este o lume aparte, cu metode de lucru specifice, cu un nivel inalt de profesionalism,foarte divers sub aspect tematic si cultural; cred ca atat personal cat si profesional el poate deveni un mod de viata frumos.

Mai mult, acest mod de viata european al unei organizatii de calibrul Uniunii Notarilor din Romania nu poate fi decat benefic. A fi mereu la zi cu actualitatea legislativa si politica din agora europeana, deventa odata cu aderarea si a noastra, este indispensabil pentru organizatiile unei Romanii europene.

Sarbatori Fericite!!!

Raul Radoi