duminică, 17 ianuarie 2021

NOU: Marketplace pentru servicii UE


În câteva zile, un serviciu util va fi lansat la Bruxelles pentru cei care lucrează în afacerile europene.

Marketplace pentru servicii UE este o nouă iniţiativã EURACTIV, similară cu portalul de joburi europene.

 

Aceasta va funcționa pe două niveluri:

1. Ca o piață online în care puteți publica apeluri pentru a căuta furnizori de servicii pentru proiectele dvs., cum ar fi: analist politic independent, cercetător, copyrighter, moderator pentru conferințe, web designer, expert multimedia, consilier social media, agenție de comunicare, training specific și multe altele.

2. Ca piață online în care furnizorii de servicii pot găsi noi apeluri deschise (proiecte / clienți) pentru a-și extinde afacerea. În cadrul platformei, furnizorii de servicii vor putea căuta pe baza cuvintelor cheie, secțiunilor specifice, locației, estimărilor bugetare și termenelor limită ale proiectului.

 

Pentru început vor exista 4 secțiuni active: afaceri publice, evenimente, training și servicii web, dar și alte segmente, cum ar fi facilitarea consorțiilor pentru proiecte publice, sunt deja disponibile.

Această piață pentru serviciile UE nu este doar pentru cei care operează la Bruxelles, ci este si un instrument perfect pentru a identifica furnizorii de servicii de calitate în general.

Aveți în prezent proiecte deschise și trebuie să accelerați căutarea furnizorilor de servicii? Completați acest formular. Vom publica apelul dvs. gratuit odată cu lansarea platformei Marketplace UE, pentru a asigura cele mai bune rezultate în timp util.

 

Dan LUCA / Bruxelles

Niciun comentariu: