marți, 9 iulie 2013

Dan LUCA – Infografic CV pe axul România-Bruxelles

Experienţa acumulatã o prezint acum într-o formã graficã specialã, utilizând 3 paliere de dezvoltare: expert în afaceri europene, cadru didactic şi implicare politicã.

Ajuns în Bruxelles în 1996, ca stagiar la Parlamentul European, a fost practic primul contact direct cu lumea instituţiilor europene, a “actorilor europeni”.

Ca fondator al DL Internaţional, firmă de consultanţă cu sediul în Bruxelles, sunt în permanent contact cu insituţiile comunitare, grupurile industriale sectoriale, companii de consultanţă, organizaţii neguvernamentale, reprezentanţele regiunilor de dezvoltare, dar şi cu cei interesaţi de a-şi dezvolta cariera în afaceri europene, prin cursurile de formare pe care le organizez.

Sunt membru al Partidului Social Democrat, iar din 2008 Preşedintele PSD Bruxelles din 2008. În 2009 am candidat oficial la alegerile pentru Parlamentul European.

Până în prezent am fost implicat în zeci de proiecte şi dezbateri europene. Cred că experienţa pe care o am îmi dă credibilitate în a propune în continuare soluţii pentru România!

Dan LUCA / Bruxelles

Niciun comentariu: