joi, 19 decembrie 2013

Dan LUCA – activitate academică continuă şi în 2013


După obţinerea Doctoratului în Relaţii Internaţionale şi Studii Europene (specializarea Comunicare) am dezvoltat un curs intitulat “Tehnici de comunicare în UE”, pe care îl predau studenţilor de la universităţi din Bruxelles, dar şi masteranzilor din Gorizia (Italia). Până în prezent am prezentat lumea afacerilor europene studenţilor de la 10 universităţi europene, inclusiv în Bucureşti şi Cluj.

De doi ani vin la Cluj pentru a preda studenţilor înscrişi la masterul "Managementul Riscului în Relaţiile Internaţionale" de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (din cadrul UBB) despre "Comunicare interculturală".

La SNSPA Bucureşti ţin cursuri studenţilor Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice. Experienţa acumulată de-a lungul anilor în care am predat studenţilor cursuri despre comunicare şi mecanismul Uniunii Europeane, m-a recomandat pentru noul statut, de cadru didactic asociat la SNSPA.

Am scris trei cărţi despre Uniunea Europeană, dintre care, cea mai recentă, ˝European Union: Views from Brussels˝, în limba engleză, lansată în toamna acestui an.

Dan LUCA / Bruxelles

Niciun comentariu: