vineri, 18 octombrie 2013

Suport de la Prahova pentru candidatura europeanã


Pe 17 octombrie 2013, la Sala „Marii Uniri” a Palatului Culturii din Ploieşti, în calitate de expert în afaceri europene şi preşedinte al organizaţiei PSD Bruxelles, am avut o întâlnire cu reprezentanţii prahoveni ai Partidului Social Democrat, la invitaţia vicepreședintelui PSD, Mircea Cosma. Discuţiile au vizat prezentarea modului în care autorităţile din România colaborează sau ar trebui să colaboreze cu instituţiile Uniunii Europene, pe aşa-zisa axă România – Bruxelles.

Preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, alături de parlamentari social-democraţi din colegiile prahovene şi de şefi de filiale ale partidului din judeţul Prahova, au participat la întâlnire. Mircea Cosma m-a prezentat, de altfel, drept „un colaborator pe diferite domenii de activitate în relaţia cu Bruxellesul” şi un posibil candidat pe lista pentru alegerile europarlamentare, dat fiind faptul că acesta „cunoaşte de 70 de ori mai mult ceea ce se întâmplă la Bruxelles decât oricare alt posibil candidat”.

Pe această cale vreau să-i mulţumesc Preşedintelui PSD Prahova pentru sprijinul de a candida din partea PSD pentru Parlamentul European.

Dan LUCA / Bruxelles

Niciun comentariu: